Falsterbo Horse show är en av de största händelserna på året när det kommer till svensk ridsport. Denna flerdagarstävling går av stapeln mitt under den svenska högsommaren i den lilla staden Falsterbo. Tävlingarna pågår under en hel vecka och här har såväl den nationella som den internationella ryttareliten chans att glänsa och visa upp sig och så klart – tävla om stora summor vinstpengar.

Falsterbo Horse Show kan man njuta av duktiga ekipage på både dressyrbanan och hoppbanan. Utöver det finns det en hel del annat att roa sig med, bland annat en stor mässa, pysseltält för barn och hundtävlingar.

Det brukar alltid vara något speciellt med just tävlingarna på Falsterbo, det är sommar, det är stämning, det är duktiga ekipage, det är en sammanhållning som många vittnar om. Detta är årets största mötespunkt för hästintresserade fördelat på ryttare, hästskötare, funktionärer och publik.

Tävlingarna i Falsterbo har sin start så långt tillbaka som år 1920, det skulle dock dröja till 1969 innan det första derbyt anordnades och Falsterbo Horse show som vi känner det idag började växa fram år 1986. Är man hästintresserad så bör man någon gång uppleva Falsterbo Horse Show.